Veličina fonta
Sivi ton
Negativni
kontrast
Kontrast
Disleksija

Vijesti

02.04.2024

Poziv na provjeru znanja (testiranje) kandidata za popunu radnog mjesta u Središnjem registru osiguranika temeljem natječaja objavljenog u Narodnim novinama, broj 32/24

Vezano uz raspisani javni natječaj, objavljen u Narodnim novinama, broj 25/24, na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na portalu Moj Posao i mrežnim stranicama Središnjeg registra osiguranika, za prijam u radni odnos u Središnjem registru osiguranika za radno mjesto:

 

 • SEKTOR OBVEZNIKA

Služba povezivanja i rasporeda uplata

Savjetnik, m/ž – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka radnice s bolovanja /porodiljnog /roditeljskog dopusta uz probni rad od šest (6) mjeseci koeficijent za obračun plaće u javnim službama 1,95.

 

Obavještavamo kandidate za popunu radnog mjesta da će se dana 12. travnja 2024. godine održati provjera znanja (testiranje) u:

 • Zagrebu, Gajeva 28, u dvorani na I. katu zgrade, za radno mjesto Savjetnik, prema rasporedu u prilogu

Pozivaju se kandidati da na provjeru znanja (testiranje) donesu kemijsku olovku te da dođu 10 minuta prije zakazanog termina. U slučaju kašnjenja neće moći pristupiti provjeri znanja (testiranju).

Za kandidata koji ne pristupi provjeri znanja (testiranju) smatrat će se da je povukao prijavu i više se neće smatrati kandidatom prijavljenim na javni natječaj.

Provjera znanja (testiranje) traje 45 minuta i sastoji se od pisane provjere znanja i sposobnosti  kandidata. Prilikom provjere znanja (testiranja) kandidati se neće moći služiti literaturom (izvori za pripremu provjere znanja). Korištenje mobilnih uređaja ili tablet računala neće bit dozvoljeno.

Molimo sve pozvane kandidate da svoj dolazak potvrde najkasnije do 10. travnja 2024. godine na adresu elektroničke pošte: posao@regos.hr

Izvori za pripremu provjere znanja (testiranje) su:

 • http://www.regos.hr/
 • Zakon o Središnjem registru osiguranika („Narodne novine“ broj 159/13, 39/18 i 21/22)

 

Pravila provjere znanja (testiranja):

Provjeri znanja (testiranju) mogu pristupiti samo pozvani kandidati koji dođu u vrijeme o kojem su obaviješteni i prije same provjere znanja (testiranja) dokažu identitet osobnom iskaznicom ili drugom identifikacijskom ispravom sa slikom.

Središnji registar osiguranika

Zagreb, Gajeva 5

 

 

RASPORED KANDIDATA ZA PROVJERU ZNANJA ZA POPUNU RADNOG MJESTA „SAVJETNIK“

 1. TRAVNJA 2024.

10.00 – 10.45 SATI

 1. E.M. /1994.
 2. F.R. /1972.
 3. R.K. /1968.
 4. M.E.B. /1977.
 5. Ž.N. /1978
 6. D.M. /1971.
 7. J.L. /1980.