Veličina fonta
Sivi ton
Negativni
kontrast
Kontrast
Disleksija

Vijesti

09.11.2023

OBAVIJEST O REZULTATIMA JAVNOG NATJEČAJA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS

objavljen u Narodnim novinama br. 111/23 od 27. rujna 2023. godine, Internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Internet stranicama Središnjeg registra osiguranika i na portalu „MojPosao“.

Središnji registar osiguranika obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za:

 1. Radno mjesto Stručni/a savjetnik/ica u Sektoru obveznika, Služba prihvata i obrade podataka, 1 izvršitelj/ica, rad na neodređeno vrijeme, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
 • Kandidatkinja N. K. N. (godina rođenja 1981.)
 1. Radno mjesto Stručni/a suradnik/ica u Sektoru obveznika, Služba povezivanja i rasporeda uplata, 1 izvršitelj/ica, rad na neodređeno vrijeme, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
 • Kandidatkinja M. N. (godina rođenja 1990.)
 1. Radno mjesto Viši/a stručni/a savjetnik/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica rad na neodređeno vrijeme, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
 • Kandidatkinja M. V. (godina rođenja 1981.)
 1. Radno mjesto Viši/a stručni/a referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica rad na određeno vrijeme za rad u Mirovinskom informativnom centru u Osijeku da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
 • Kandidatkinja G. D. (godina rođenja 1970.).

Nakon provedenog natječajnog postupka nije izvršen odabir niti jednog kandidata za:

 1. Radno mjesto Viši/a stručni/a savjetnik/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba razmjene podataka i izvješćivanja, 1 izvršitelj/ica rad na neodređeno vrijeme,
 2. Radno mjesto Stručni/a savjetnik/ica u Sektoru obveznika, Služba povezivanja i rasporeda uplata, 2 izvršitelja/ice, rad na određeno vrijeme,
 3. Radno mjesto Viši/a stručni/a referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica, rad na neodređeno vrijeme, za rad u Mirovinskom informativnom centru u Zagrebu,
 4. Radno mjesto Viši/a stručni/a referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica rad na određeno vrijeme za rad u Mirovinskom informativnom centru u Zagrebu,
 5. Radno mjesto Stručni/a savjetnik/ica u Sektoru administrativne podrške, Služba nabave, 1 izvršitelj/ica rad na određeno vrijeme.

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaja zahvaljujemo se na iskazanom interesu.

Središnji registar osiguranika

Zagreb, 9. studenoga 2023.