Veličina fonta
Sivi ton
Negativni
kontrast
Kontrast
Disleksija

Vijesti

10.03.2023

Obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

OBAVIJEST O REZULTATIMA JAVNOG NATJEČAJA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS
objavljen u Narodnim novinama br. 9/23 od 25. siječnja 2023. godine, Internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Internet stranicama Središnjeg registra osiguranika i na portalu „MojPosao“.
Središnji registar osiguranika obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za:
1. Radno mjesto Viši/a stručni/a savjetnik/ica u Uredu ravnatelja, 1 izvršitelj/ica, rad na neodređeno vrijeme, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
• Kandidatkinja M. L. G. (godina rođenja 1989.)

2. Radno mjesto Stručni/a suradnik/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica rad na neodređeno vrijeme, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
• Kandidatkinja A. S. (godina rođenja 1989.)

3. Radno mjesto Viši/a stručni/a referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, 1 izvršitelj/ica, rad na određeno vrijeme, za rad u mirovinskom informativnom centru u Osijeku, da je nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrana:
• Kandidatkinja A. L. (godina rođenja 1991.)

4. Radno mjesto Stručni/a suradnik/ica u Sektoru obveznika, Služba prihvata i obrade podataka, 1 izvršitelj/ica, rad na neodređeno vrijeme, da nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto nije izabran niti jedan\a kandidat\kinja.

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaja zahvaljujemo se na iskazanom interesu.

Središnji registra osiguranika

Zagreb, 10. ožujka 2023.