Veličina fonta
Sivi ton
Negativni
kontrast
Kontrast
Disleksija

Vijesti

08.11.2021

POZIV NA PROVJERU ZNANJA (TESTIRANJE) KANDIDATA ZA POPUNU RADNOG MJESTA U SREDIŠNJEM REGISTRU OSIGURANIKA TEMELJEM NATJEČAJA OBJAVLJENOG U NARODNIM NOVINAMA BROJ 112/21

Vezano uz raspisani javni natječaj, objavljen u Narodnim novinama broj 112/21, na web-stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na portalu Moj Posao i web-stranici Središnjeg registra osiguranika, za prijam u radni odnos u Središnjem registru osiguranika za radno mjesto:

  • SEKTOR OSIGURANIKA I REGISTRA

Služba vođenja osobnih računa

Viši stručni referent/ica, m/ž – 1 izvršitelj/ica (na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseci) – koeficijent složenosti poslova 0,970 za rad u mirovinskom informativnom centru u Zagrebu,

 

  • SEKTOR ADMINISTRATIVNE PODRŠKE

Služba pravnih i uredskih poslova

Kontrolor, m/ž – 1 izvršitelj/ica (na određeno vrijeme, do povratka radnice s roditeljskog dopusta) – koeficijent složenosti poslova 0,873.

 

 

Obavještavamo da će se dana 12. studenoga 2021. godine održati provjera znanja (testiranje) na adresi Vlaška 94, Zagreb, dvorana br. 1 u prizemlju dvorišne zgrade Poslovnog učilišta Effectus (ulaz je kroz velika drvena vrata), prema rasporedu u prilogu.

Pozivaju se kandidati da na provjeru znanja donesu kemijsku olovku te da dođu 15 minuta prije zakazanog termina. U slučaju kašnjenja neće moći pristupiti provjeri znanja (testiranju).

Za kandidata koji ne pristupi provjeri znanja (testiranju) smatrat će se da je povukao prijavu i više se neće smatrati kandidatom prijavljenim na javni natječaj.

Provjera znanja (testiranje) traje 45 minuta i sastoji se od pisane provjere znanja i sposobnosti  kandidata. Prilikom provjere znanja (testiranja) kandidati se neće moći služiti literaturom (izvori za pripremu provjere znanja). Korištenje mobilnih uređaja ili tablet računala neće bit dozvoljeno.

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski, vezano za epidemiju bolesti COVID-19, molimo sve kandidate da na testiranje dođu s maskom za lice ili medicinskom maskom te održavaju međusobnu fizičku distancu od najmanje 2 metra.

Svim kandidatima će se prije ulaska u dvoranu mjeriti tjelesna temperatura.

Molimo sve pozvane kandidate da svoj dolazak potvrde najkasnije do 11. studenoga 2021. godine na mail posao@regos.hr obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

 

Izvori za pripremu provjere znanja (testiranje) su:

  • http://www.regos.hr/
  • Zakon o Središnjem registru osiguranika („Narodne novine“ broj 159/13 i 39/18)
  • Uredaba o uredskom poslovanju („Narodne novine“ broj 75/21) za radno mjesto „Kontrolor“

 

Pravila provjere znanja (testiranja):

Provjeri znanja (testiranju) mogu pristupiti samo pozvani kandidati koji dođu u vrijeme o kojem su obaviješteni i prije same provjere znanja (testiranja) dokažu identitet osobnom iskaznicom ili drugom identifikacijskom ispravom te koji se pridržavaju propisanih nužnih mjera.

 

 

Središnji registar osiguranika                                    Zagreb, Ga