Veličina fonta
Sivi ton
Negativni
kontrast
Kontrast
Disleksija

Vijesti

24.11.2020

Obavijest o rezultatima natječaja

OBAVIJEST O REZULTATIMA JAVNOG NATJEČAJA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS

objavljen u Narodnim novinama br. 104/20 od 23. rujna 2020. godine, Internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Internet stranicama Središnjeg registra osiguranika i na portalu „MojPosao“.

Središnji registar osiguranika obavještava kandidate koji su dostavili ponudu na javni natječaj za:

  1. Radno mjesto Viši stručni referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, četiri (4) izvršitelja/ice, rad na neodređeno vrijeme, za rad u mirovinskom informativnom centru u Rijeci, da su nakon provedenog natječajnog postupka za navedeno radno mjesto izabrani:

 

  • Kandidatkinja M.J. (godina rođenja 1989.)
  • Kandidatkinja B.E.B. (godina rođenja 1981.)
  • Kandidatkinja B.S. (godina rođenja 1976.)
  • Kandidatkinja M.F. (godina rođenja 1974.)

 

  1. Za radno mjesto Viši stručni referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, četiri (4) izvršitelja/ice, rad na neodređeno vrijeme, za rad u mirovinskom informativnom centru u Splitu kandidatkinja S.J-Š. (godina rođenja 1976.) koja je izabrana za navedeno radno mjesto o čemu je informacija objavljena na mrežnim stranicama Središnjeg registra osiguranika dana 19. studenoga 2020. godine, odustala je od prijave/kandidature.

 

Središnji registar osiguranik donio je novu odluku kojom je na radno mjesto Viši stručni referent/ica u Sektoru osiguranika i registra, Služba vođenja osobnih računa, četiri (4) izvršitelja/ice, rad na neodređeno vrijeme, za rad u mirovinskom informativnom centru u Splitu izabrana:

  • Kandidatkinja M.M. (godina rođenja 1971.)

 

Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaja zahvaljujemo se na iskazanom interesu.

 

Središnji registra osiguranika

 

Zagreb, 24. studenoga 2020.