Linkovi


 

             OSNOVNE INFORMACIJE 

 

      

 

                JAVNE USLUGE ONLINE  
                                                                              

 


              MEDIJI

 

 

              HRVATSKA U EU

 

 

             MIROVINSKE REFORME I SUSTAVI U SVIJETU

 

Reforma mirovinskog sustava u Hrvatskoj zasigurno je potakla razmišljanja o mirovinskom osiguranju, mirovinama i različitostima u mirovinskim sustavima drugih, nama bliskih, ali i onih najudaljenijih zemalja svijeta.

Posao kojim se bavimo upućivao nas je na strana iskustva, pa smo tako tijekom ovih nekoliko godina kontaktirali mnoge agencije i institucije diljem Europe i svijeta kako bi radeći na uvođenju novog mirovinskog sustava u Hrvatskoj pomno pratili sve ono što na tom polju rade drugi.

Nudimo Vam izbor stranica sa Interneta koje su pune informacija i dokumenata o provedenim ili reformama koje su u tijeku, o sustavima nama bliskih, ali i nama dalekih zemalja. Stranice koje Vam nudimo sadržajno su aktualne, ali ponekad i sa dokumentima iz ranijih godina, kada su mirovinski sustavi o kojima govore doživljavali promjene ili poboljšanja. Ponekad se radi o linkovima koji su arhivske naravi, pa donose analize i rasprave, ali uglavnom se radi o materijalu koji će biti interesantan svakome tko se želi više informirati o mirovinskim sustavima drugih zemalja.

 

               ZANIMLJIVOSTI