Naslovna  >  Podrška  >  ARHIVA  >  

ARHIVA

 

Napominjemo da korištenje ovih programa nije obavezno tj. korisnici mogu sami izraditi svoje rješenje za formiranje propisanog sloga ili nabaviti neko od brojnih drugih rješenja koja se nude na tržištu. 

Također, ovdje možete naći i Secure Hash Standard koji se koristi za zaštitu digitalnih zapisa. Tzv. hash-broj formiran prema ovom standardu obvezan je kod forirmiranja obrasca u elektronskom zapisu za predaju na magnetnom mediju (REGOS-ov program za formiranje obrasca u elektronskom zapisu ima u sebi već ugrađenu ovu uslugu).

Sve aplikacije/programi koje ovdje možete naći su besplatne i smiju se koristiti bez ograničenja. Za možebitne štete bilo koje vrste i prirode nastale zbog korištenja ili nekorištenja ovih aplikacija odgovoran je isključivo krajnji korisnik. 

Vaše primjedbe i pitanja u svezi programa su dobrodošle i možete ih uputiti ovdje ili na e-mail regos@regos.hr.

 

Mole se korisnici REGOS-ovog programa za formiranje obrazaca R-Sm i R-S u elektronskom zapisu da prije upotrebe programa pažljivo prouče upute za rad s ovim programima, naročito dio gdje se objašnjava kako se popunjavaju aplikacijski parametri. Primijećeno je da korisnici (obveznici koji popunjavaju i predaju obrasce) ne popune ispravno podatke u aplikacijskim parametrima, već ostave testne podatke koji su došli s instalacijom programa. Takvi podaci ne prolaze kontrolu na šalteru Regosa.

 


Programi i upute za formiranje Obrazaca R-Sm i R-S u elektronskom zapisu